En kort introduksjon av hydraulisk sylinder

Hva er en hydraulisk sylinder?Hvor mange typer sylindre finnes det?Vi vil gi en kort introduksjon av hydraulisk sylinder og dens typer i denne passasjen.
Hydraulisk sylinder er aktuatoren i hele det hydrauliske overføringssystemet.Den overfører den hydrauliske kraften til mekanisk kraft./ Med enkel struktur, pålitelig ytelse og stabil bevegelse, er den mye brukt i ulike bransjer.
Den kan deles inn i fire typer i henhold til strukturen: stempelsylinder, ramsylinder og teleskopsylinder.
Stempel type sylinder:
s11
Ram type sylinder
s12

Vi kan velge forskjellige typer hydrauliske sylindre i henhold til applikasjonen.
Hungers hydrauliske arm strekker seg 66 fot, og gir sylinderen en maksimal lengde på 150 fot, eller halvparten av lengden på en fotballbane.
Hydrauliske sylindre montert på mudderverket driver skuffen, som er stor nok til å holde to turbusser.

Etter andre verdenskrig ble jagerfly og kommersielle passasjerfly lettere, sterkere og raskere.I stedet for å lime sammen små metallbiter, brukes en syv-lags hydraulisk presse for å stemple individuelle komponenter.Kina har nå de største og kraftigste smipressene i verden, som er i stand til å stemple enorme skott og motordeler ved å bruke opptil 80 000 tonn trykk.

Arbeidsprinsippet til smipressen er det samme som for den hydrauliske armen.Ved å bruke trykkvæske gjør et dusin kraftige hydrauliske sylindre et nedadgående trykk.En kraft på 80 000 tonn er nok til å presse en varm metallblokk inn i en stålform for å forme hver eneste detalj.
 
Yantai Future Automatic Equipments Co.,Ltd (pleide å bli kalt Yantai Pneumatic Works) ble grunnlagt i 1973. Det er en av de definerte bransjene i Mechanical Department.
Vi har alltid som mål å skape kundeverdi og fortsette å optimalisere produktstrukturen.Bransjene vi betjener inkluderer hovedsakelig spesialformålkjøretøy, miljøvern av fast avfall, gummi maskineri, high-end landbrukmaskineri, anleggsmaskiner(https://www.ytfasthydraulic.com/industrial-hydraulic-cylinder-for-construction-machine-product/), metallurgi, militær industri, etc., med fokus på dypdyrkingsindustrien, som er en spesiell sanitæranlegg kjøretøy, avfallsforbrenning kraftproduksjon og en annen underindustri markedsmester.

 

 

 


Innleggstid: 25. august 2022